Då kör vi igång!

Projekt Möllan!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Ni ska under maj göra en sociologisk studie kring stadsdelen Möllevången i Malmö. Ni arbeta i grupper på 2-3 deltagare.  Ni ska fördjupa er i olika dimensioner av livet i stadsdelen och hur den upplevs av de som bor där.

Det ni ska göra:

  1. Fältobservation på Möllevången 3/5 : Observera, fota och intervjua på Möllevången under en gemensam exkursion. (se vidare matris och instruktioner)

Redovisning

  1. Reportage som bloggposter: Publicera era bilder, intervjuer och observationer som kortare texter. Ni kan välja om ni vill göra flera korta bloggposter eller en längre sammanhängande artikel. Praktiskt: Publicera bilder och bifoga texter i V-klass. Sen tagga och publicera er lärare den på bloggen. När: Publicera efter hand, men deadline 10/5
  2. Redovisning/analys: Välj redovisningsform: Muntlig presentation alt. Artikel på bloggen.Gör en sociologisk analys på ett tema som har med sociologi och Möllevången att göra. Här kan ni använda begrepp och teorier som ni lärt er under kursen för att fördjupa er förståelse. Stirra er inte blint på endast era fältobservationer utan använd allt material, statistik, artiklar och annat material. (se i matrisen, bloggen och förslag på teman). När 24/5 (kan ändras)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s